Ajax versterkt selectie met middenvelder van AS Roma

Reacties

Ajax heeft de selectie versterkt met Benjamin Tahirovic. De middenvelder komt over van AS Roma en wordt snel medisch gekeurd in Amsterdam. Daarna tekent hij een meerjarige verbintenis.

Ajax versterkt selectie met middenvelder van AS Roma
© Pro Shots

Tahirovic is een twintigjarige middenvelder uit Zweden die zijn interlands speelt voor Bosnië en bij Roma nog een contract had tot de zomer van 2026. Hij maakte in de zomer van 2021 de overstap van Vasalunds IF naar Roma en stroomde daar in bij het beloftenelftal. Tahirovic debuteerde dit seizoen in de Serie A. Hij kwam tot elf wedstrijden.

'Benjamin is een sterke en balvaste middenvelder. Hij is een groot talent met een geweldige mentaliteit. Over een paar dagen komt hij naar Amsterdam voor de medische keuring en om de contractuele zaken met ons af te ronden', zegt directeur voetbalzaken Sven Mislintat via de Ajax-kanalen.

Tahirovic is de tweede zomerversterking van Ajax, dat eerder al Branco van den Boomen transfervrij vastlegde. De verwachting is dat de selectie van trainer Maurice Steijn later deze zomer nog verder versterkt gaat worden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.