Ajax verliest strijd om Richarlison

Reacties

Ajax had wekenlang hoop op de komst van Richarlison, maar de Braziliaan speelt komend seizoen in Engeland. Het twintigjarige talent was dicht bij een overgang naar Amsterdam, maar zal op korte termijn zijn handtekening zetten onder een verbintenis bij een club uit de Premier League. Volgens Engelse media gaat het om Watford.

Ajax verliest strijd om Richarlison

De Amsterdammers volgden Richarlison afgelopen jaar intensief en raakten onder de indruk van de kwaliteiten van de veelzijdige aanvaller. Ruim een maand geleden werden de contacten intensiever en mondde het uit in een contractvoorstel. Twee weken geleden was de deal nagenoeg rond, maar de verlossende handtekeningen bleven uit.

De moeizame onderhandelingen kregen maar geen concreet slot, waarbij Ajax concurrentie vanuit Engeland kreeg. De Amsterdammers werden daarbij ook financieel overklast. Maandagochtend kwam het bericht vanuit Brazilië dat er definitief een streep door de naam van Richarlison kan.

Ajax hoopt deze transferzomer nog wel op een versterking voor de verdediging en de aanval. Tot op heden haalde de club de doelman Benjamin van Leer en spits Klaas-Jan Huntelaar, terwijl de club dinsdag de transfer met Kostas Lamprou verwacht af te ronden

Lees op VI PRO een analyse van het transferbeleid van Ajax deze zomer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.