Ajax slaat slag: nieuw contract voor Overmars

Reacties

Marc Overmars blijft trouw aan Ajax. De 48-jarige Directeur Voetbalzaken tekent een nieuw contract tot medio 2026 bij de Amsterdammers.

Ajax slaat slag: nieuw contract voor Overmars
© Pro Shots

Overmars, die sinds 2012 in dienst is als technische beleidsbepaler bij Ajax, had nog een lopende verbintenis tot medio 2024. Daar komen nu twee extra jaren bij.

Met de contractverlenging slaat Ajax een belangrijke slag. De landskampioen merkte in de voorbije periode opnieuw dat er concrete interesse op gang kwam voor de voormalige aanvaller. Onder meer Newcastle United was bereid om ver te gaan om Overmars naar Engeland te halen.

De Epenaar heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in binnen- en buitenland. Zo zorgde hij met lucratieve verkopen voor een flinke financiële injectie voor Ajax, terwijl hij ook de aanjager was van het nieuwe spelersbeleid, waarin de Amsterdammers een meer aanvallende houding aannamen op de transfermarkt.

Overigens lekte het filmpje van de media-afdeling van Ajax eerder vanavond al uit. De verwachting is dat het nieuws op korte termijn wereldkundig wordt gemaakt. Ajax speelt vanavond het Champions League-duel met Sporting Portugal.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.