Emery suste eigen speler in slaap, voetbalhumor in Nijmegen

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Emery suste eigen speler in slaap, voetbalhumor in Nijmegen

'Ze zeggen dat coaches anders zijn en dat geldt zeker voor Unai Emery. Hij is een perfectionist en geeft heel veel informatie door aan spelers, via video's en via praatjes. Wanneer je wat informatie krijgt over je volgende tegenstander, helpt dat zeker, maar bij een voetballer verdwijnt de aandacht na 20, 25 minuten. Miguel Brito is bij een teampraatje een keer in slaap gevallen.' 
• Valencia-aanvoerder Dani Parejo beschrijft zijn oude coach Unai Emery niet als de meest interessante spreker. Donderdagavond verdedigt Emery met Arsenal in het Mestalla een 1-3 voorsprong tegen Valencia, in de halve finale van de Europa League.

• Langs het trainingsveld van NEC is ruimte voor een portie voetbalhumor, met in de hoofdrollen Randy Wolters en een hengelaar naar talent. Niet iedereen kan die humor overigens waarderen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Een dag na de pijnlijke uitschakeling in de Champions League doet Ajax uit de doeken hoe de tenues er voor komend seizoen uitzien. Opvallend genoeg, de Ajax-modellen als Daley Blind en Dusan Tadic stralen niet echt van geluk. En dat zwarte randje...

• Voor PSV is 9 mei een historische dag. Het is immers de dag dat de Eindhovense club in 1978 de eerste Europese prijs in haar clubhistorie pakte.

'Hij heeft altijd de waardering en passie voor zijn land'
• Portugal-bondscoach Fernando Santos neemt bij het Portugese Sport TV de twijfels weg over een eventuele absentie van Cristiano Ronaldo in de finale van de Nations League. IJs en weder dienende is de Juventus-aanvaller er op 5 juni in de halve finale tegen Zwitserland bij. 'Hij wordt zeker geselecteerd', aldus Santos over Ronaldo, die na het WK zes interlands liet lopen.

Romelu Lukaku mag dan door een hamstringblessure niets kunnen betekenen voor Manchester United, de Belgische spits zit allerminst stil. En hij is vanaf nu ook beschikbaar voor iedereen, in een flesje wel te verstaan. Want er is een parfum gelanceerd met Lukaku als uithangbord. Het luchtje draagt de kenmerkende naam: Fierce.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.