Ajax richt na bevestiging Sánchez vizier op Kaplan

Reacties

Ajax heeft de transfer van Jorge Sánchez afgerond. De rechtsback is overgenomen van het Mexicaanse CF América en heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor vier seizoenen in Amsterdam. Ajax maakt nu werk van de komst van Ahmetcan Kaplan.

Ajax richt na bevestiging Sánchez vizier op Kaplan

Als een verrassing komt het door Ajax naar buiten gebrachte nieuws over Sánchez natuurlijk niet. Afgelopen weekend maakte CF América al bekend dat er een akkoord was bereikt over een afkoopsom, die op zo'n vijf miljoen euro ligt. Zondag stapte Sánchez (24) op het vliegtuig naar Nederland. Op het vliegveld vertelde hij al over zijn ambitieuze plannen bij zijn nieuwe club.

Met het halen van Sánchez vult Ajax de vacature in die ontstond na het vertrek van Noussair Mazraoui. Laatstgenoemde heeft transfervrij de overstap gemaakt naar Bayern München. Devyne Rensch vulde de rechtsbackpositie in tijdens een groot deel van de voorbereiding en bij de start van het nieuwe seizoen. Zaterdag scoorde hij nog tijdens de 2-3 overwinning op Fortuna Sittard.

Sánchez is de zevende aanwinst van deze transferperiode voor Ajax. De selectie van trainer Alfred Schreuder werd eerder al versterkt met Steven Bergwijn, Calvin Bassey, Brian Brobbey, Owen Wijndal, Francisco Conceição en Lorenzo Lucca.

Kaplan
Ajax richt het vizier na de komst van Sánchez op Ahmetcan Kaplan. De negentienjarige verdediger is eigendom van Trabzonspor en moet het centrum van de Amsterdamse verdediging gaan versterken. Ajax maakt werk van de komst van Kaplan en hoopt hem op korte termijn over te nemen van de club die vorig seizoen kampioen werd van Turkije.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.