Ajax rekent op spoedig akkoord met Kluivert

Reacties

Na Frenkie de Jong en Donny van de Beek hoopt Ajax op korte termijn opnieuw een talent langer aan zich te binden. De clubleiding is in een vergevorderd stadium om het contract van Justin Kluivert, dat nog anderhalf jaar doorloopt, open te breken en met enkele jaren te verlengen.

Ajax rekent op spoedig akkoord met Kluivert

Kluivert kende een stormachtige doorbraak in 2017. Als jeugdspeler mocht hij begin januari mee op trainingskamp met de selectie van Peter Bosz. Al spoedig volgde een debuut in de hoofdmacht, waarna hij zichzelf opwerkte tot basisspeler. In de laatste weken voor de winterstop stond de achttienjarige vleugelflitser op zijn geliefde linkerflank en maakte indruk met onder meer enkele mooie treffers.

Kluivert, die in Amsterdam nog een contract heeft tot medio 2019, heeft over aandacht niet te klagen. Afgelopen zomer was Tottenham Hotspur nog concreet in de markt, maar het talent vond het nog te vroeg om de stap naar het buitenland te wagen. Dat is momenteel nog altijd aan de orde. Hoewel verschillende clubs uit Engeland en Italië de jeugdinternational nadrukkelijk volgen, lijkt zijn voorkeur uit te gaan naar een langer verblijf in Amsterdam.

Onlangs verzekerde Ajax zich al voor langere tijd van de diensten van Frenkie de Jong. De middenvelder tekende bij tot medio 2022. Vrijdag zette Donny van de Beek eveneens zijn handtekening onder een verbintenis voor dezelfde termijn.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.