Ajax raakt talentvolle Bakker kwijt aan Paris Saint-Germain

Reacties

Mitchel Bakker staat voor een zeer opmerkelijke overgang. De achttienjarige linksback van Ajax, die wordt vertegenwoordigd door Mino Raiola, is in verregaande onderhandelingen met Paris Saint-Germain.

Ajax raakt talentvolle Bakker kwijt aan Paris Saint-Germain

De achttienjarige Bakker verwacht zijn overstap naar Parijs op zeer korte termijn helemaal af te ronden. Een tegenvaller voor Ajax, dat toekomst zag in de vleugelverdediger en hem begin januari nog meenam op trainingskamp naar de Verenigde Staten.

Bakker maakte dit seizoen zijn debuut in het eerste elftal van Ajax. Hij speelde negentig minuten mee in de bekerduels met Te Werve en Go Ahead Eagles. Ook nam de linksback regelmatig plaats op de reservebank bij het eerste elftal. Tot een echte doorbraak in Amsterdam zal het nu niet meer komen.

Na Levi Opdam is Bakker al de tweede Nederlander die deze week tekent bij Paris Saint-Germain. Behalve de Franse topclub toonde ook AC Milan belangstelling voor de international van Oranje Onder-19, terwijl enkele Nederlandse clubs hoopten hem te kunnen huren.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.