Ajax presenteert Daramy

Reacties

De kogel is nu helemaal door de kerk: Ajax heeft Mohamed Daramy gepresenteerd als nieuwste aanwinst. De negentienjarige Deense aanvaller heeft in Amsterdam zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2026.

Ajax presenteert Daramy

Dat Daramy zou overstappen van FC Kopenhagen naar Ajax, was al bepaald geen geheim meer. Ongeveer een week geleden meldde de Deense club dat het met de Amsterdammers in onderhandeling was, en dat de aanvaller niet naar Club Brugge wilde overstappen. Vervolgens kwam naar buiten dat er een akkoord was bereikt, later werd ook bekend dat Ajax en Daramy (die voor het eerst bij de Deense selectie zit) het eens waren geworden over een vijfjarig contract.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De officiële presentatie liet op zich wachten, omdat Daramy donderdag eerst nog met FC Kopenhagen uit mocht komen in de play-offs van de Conference League. Dat werd een succes: de Denen wonnen met 5-0 en plaatsten zich voor de groepsfase, Daramy zelf nam het tweede doelpunt voor zijn rekening. Hij kreeg na de wedstrijd een fraai afscheid van de fans van zijn oude club, waarna hij vrijdag direct naar zijn nieuwe werkgever vertrok.

Ajax heeft Daramy nu officieel gepresenteerd. De aanvaller is vrijdag medisch gekeurd, waarna hij zijn handtekening zette en de Amsterdammers de officiële bevestiging naar buiten brachten.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer M. Daramy
Meer over M. Daramy
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.