Ajax op bijna volle oorlogssterkte in Klassieker

Reacties

Ajax-coach Erik ten Hag voert weinig mutaties door in De Klassieker tegen Feyenoord. Ten opzichte van de kampioenswedstrijd tegen FC Emmen ontbreekt alleen Nicolás Tagliafico.

Ajax op bijna volle oorlogssterkte in Klassieker
Feyenoord
Feyenoord
0 - 3
Ajax
Ajax

De Argentijnse linksback is geschorst voor de clash in De Kuip en heeft van Ajax vervroegd vakantie gekregen door zijn deelname aan het toernooi om de Copa América. Tagliafico's plaats links achterin wordt vermoedelijk ingenomen door Devyne Rensch, waardoor er op rechts een plaats vrijkomt voor Noussair Mazraoui.

Ten Hag houdt verder vast aan de voorhoede zoals in het duel met FC Emmen: Sébastien Haller leidt de aanval en wordt ondersteund door Dusan Tadic en Antony. Verder bestaat het middenveld uit Ryan Gravenberch, Davy Klaassen en Edson Álvarez en naast de reeds genoemde Mazraoui en Rensch staan Lisandro Martínez en Jurriën Timber in de achterste linie. Maarten Stekelenburg verdedigt het doel.

Eerder dit seizoen won Ajax in eigen huis met 1-0 van Feyenoord. Voor de Amsterdammers staat alleen prestige op het spel; een punten- of doelpuntenrecord zit er niet meer in.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.