Ajax Onder-19 overklast Benfica in Youth League

Reacties

Ajax Onder-19 heeft de koppositie in Groep E van de Youth League overgenomen van Benfica door te winnen van de Portugezen. Toptalent Ryan Gravenberch was trefzeker bij de 3-0 zege van de Ajacieden.

Ajax Onder-19 overklast Benfica in Youth League

Op De Toekomst was er vroeg in de wedstrijd aan beide kanten al gevaar. Ajax kreeg mogelijkheden via Sven Botman en de zestienjarige Gravenberch en kwam goed weg toen doelman Issam El Maach een inzet van Jota kon keren.

Vlak voor rust kwam Ajax, dat eerder in de groepsfase al met 6-0 had gewonnen van AEK Athene en gelijk had gespeeld tegen Bayern München, op voorsprong. De bal viel bij een corner van Mitchel Bakker uiteindelijk precies goed voor Gravenberch. De jongste Ajax-debutant ooit ramde de bal van dichtbij binnen: 1-0.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De thuisploeg was vroeg in de tweede helft al dicht bij de 2-0 via Nicolas Kühn en in de zestigste minuut was het dan echt opnieuw raak. Victor Jensen kopte vanaf enkele meters met een stuit raak. Kühn zorgde in de 86ste minuut voor het slotakkoord.

Gravenberch stelt zichzelf voor: 'Ik moet meer gaan scoren'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.