Ajax neemt jonge Deen Jensen over van FC Kopenhagen

Reacties

Ajax heeft zich versterkt met Victor Jensen. De zeventienjarige aanvallende middenvelder komt over van FC Kopenhagen en maakt komend seizoen deel uit van Ajax Onder-19.

Ajax neemt jonge Deen Jensen over van FC Kopenhagen

'Het is mooi dat wij dit grote talent hebben weten te contracteren. Complimenten voor onze Deense scout John Steen Olsen, mede dankzij zijn inspanningen komt Jensen naar Amsterdam. Met ingang van komend seizoen zal hij aansluiten bij het vlaggenschip van onze opleiding, het elftal O19', aldus directeur spelersbeleid Marc Overmars.

Jensen, een Deens jeugdinternational, is trots dat hij voor Ajax gaat spelen. 'Het is een grote club met een prachtige historie. Veel Deense spelers zijn mij in het verleden bij Ajax voorgegaan. Mijn doel is om zo spoedig mogelijk deel uit te maken van het eerste elftal en te slagen bij de club.'

Met het Onder-19-team van FC Kopenhagen kwam Jensen dit seizoen drie keer in actie in de UEFA Youth League. De aanvallende middenvelder tekent binnenkort een contract dat op 1 juli ingaat en tot en met 30 juni 2020 loopt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.