Ajax neemt definitief afscheid van doelman Kotarski

Reacties

Dominik Kotarski gaat Ajax na vierenhalf jaar verlaten. De 22-jarige doelman maakt de definitieve overstap naar HNK Gorica in zijn geboorteland.

Ajax neemt definitief afscheid van doelman Kotarski
© Pro Shots

Kotarski speelde het afgelopen seizoen al op huurbasis voor de Kroatische middenmoter, waar hij even moest wennen, maar uiteindelijk een basisplaats veroverde en tot 28 duels kwam. Gorica en Ajax hebben nu overeenstemming bereikt over de transfer van de sluitpost, die in Amsterdam nog een doorlopend contract tot medio 2023 had.

Ajax nam Kotarski in januari 2018 over van Dinamo Zagreb. Twee maanden later maakte hij zijn debuut in het betaald voetbal tijdens de Keuken Kampioen Divisie-wedstrijd van Jong Ajax tegen Jong PSV. Met de beloftenploeg van de Amsterdammers werd hij in 2018 kampioen van de Eerste Divisie. Kotarski speelde in totaal zestig duels voor Jong Ajax, maar tot een debuut in de hoofdmacht kwam het nooit.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.