Ajax moet Sinkgraven weer maanden missen

Reacties

Ajax moet het opnieuw langdurig stellen zonder Daley Sinkgraven. De 22-jarige linksback wordt woensdag in het Duitse Augsburg door een specialist geopereerd aan zijn linkerknie. De verwachting is dat Sinkgraven drie tot zes maanden moet revalideren.

Ajax moet Sinkgraven weer maanden missen

Vorige week dinsdag raakte de linksback in het oefenduel met Borussia Mönchengladbach opnieuw geblesseerd aan de binnenband van zijn linkerknie. Die blessure hield hem al twee keer eerder aan de kant. De 22-jarige technicus liep in april tegen Schalke 04 voor de eerste keer een dergelijke knieblessure op. De schade aan een binnenband betekende voor hem het einde van zijn seizoen.

Aan het begin van de voorbereiding dacht Sinkgraven volledig hersteld te zijn, maar kreeg hij opnieuw last van de knie. Het zorgde wederom voor een lang revalidatietraject.

Eenmaal hersteld liet trainer Marcel Keizer in de afgelopen weken verheugd te zijn met de inbreng van Sinkgraven. Toch ging het opnieuw mis. Ajax kan zeker drie maanden niet beschikken over Sinkgraven en dit kan nog oplopen tot zes, afhankelijk van de operatie.

'Bijna december, dus echt tijd dat de Ajax-puzzel in elkaar valt'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.