Ajax moet nog even wachten op de miljoenen voor Promes

Reacties

Ajax en Spartak Moskou zijn akkoord over de voorwaarden van de transfer van Quincy Promes. De 29-jarige aanvaller wordt voor de rest van het seizoen gehuurd, waarna de Russische topclub een optie heeft om hem komende zomer definitief over te nemen.

Ajax moet nog even wachten op de miljoenen voor Promes
© Pro Shots

Volgens Russische bronnen betaalt Spartak Moskou voor de huurperiode een half miljoen euro aan Ajax. Als de club de aanvaller komende zomer definitief wil inlijven, betaalt de club nog eens negen miljoen euro aan de Amsterdammers. Die kans is zeer groot. Spartak Moskou is zeer gecharmeerd van Promes, maar beschikt momenteel nog niet over de financiële mogelijkheden om de transfersom op te hoesten.

Promes zal dinsdag naar Dubai afreizen, waar de Russische topclub momenteel op trainingskamp is. De 47-voudig international zette al langere tijd zinnen op een transfer naar de club, waar hij tussen 2014 en 2018 succesvol was.

Ajax wilde alleen meewerken als de club een vervanger had gevonden. Dat deden de Amsterdammers met de komst van Oussama Idrissi. Ajax verwacht de huurovereenkomst van de 24-jarige vleugelaanvaller van Sevilla in de komende uren af te ronden.

'Ajax wil Bayern-achtige reeks neerzetten en de rest op achterstand zetten'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Q. Promes
Meer over Q. Promes
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.