Ajax met De Jong en geschorste Tagliafico naar Turijn

Reacties

Frenkie de Jong zit in de 22-koppige Ajax-selectie die op weg gaat naar Turijn voor de Champions League-return tegen Juventus.

Ajax met De Jong en geschorste Tagliafico naar Turijn

Achter de naam De Jong stond een klein vraagteken vanwege diens vroeg uitvallen bij het duel met Excelsior (6-2). De middenvelder werd uit voorzorg naar de kant gehaald na hamstringproblemen.

Nicolás Tagliafico behoort ook tot het Amsterdamse reisgezelschap. De Argentijnse linksback is door zijn gele kaart in de heenwedstrijd geschorst voor de return. Met zijn aanwezigheid kan hij het trainingsprogramma volgen.

Chiellini
In Italië weten ze het zeker: Giorgio Chiellini mist na de heenwedstrijd in de Johan Cruijff Arena (1-1) ook de return van de kwartfinale in de Champions League tussen Juventus en Ajax. De captain van De Oude Dame kampt nog steeds met een kuitblessure.

Op 2 april speelde Chiellini de volledige negentig minuten mee in het gewonnen uitduel met Cagliari, maar sindsdien moest hij de wedstrijden tegen AC Milan, Ajax en SPAL aan zich voorbij laten gaan. Volgens Gazzetta dello Sport wordt ook de thuiswedstrijd tegen Ajax toegevoegd aan het rijtje wedstrijden dat de verdediger mist. Zelfs een plaatsje op de bank zou nog te vroeg komen, net als de competitiewedstrijd van zaterdag tegen Fiorentina waarin Juventus de titel in de Serie A kan veiligstellen. Daniele Rugani zal vermoedelijk net als in Amsterdam de plek naast Leonardo Bonucci innemen in de Turijnse defensie.

'Het Champions League-seizoen van Ajax verdient nu al een dikke vette 9,5'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.