Ajax met Blind en Ziyech tegen Getafe, Traoré krijgt vertrouwen van Ten Hag

Reacties

Zowel Daley Blind als Hakim Ziyech start in de Europa League-wedstrijd tegen Getafe. Ajax-coach Erik ten Hag heeft daardoor wijzigingen doorgevoerd in zijn opstelling.

Ajax met Blind en Ziyech tegen Getafe, Traoré krijgt vertrouwen van Ten Hag
© Pro Shots

Voor Blind is het zijn eerste basisplaats sinds zijn rentree ruim een week geleden. De 29-jarige verdediger stond vanaf half december bijna twee maanden aan de kant met een ontstoken hartspier. Hij vormt centraal achterin een duo met Edson Álvarez. Lisandro Martínez schuift een linie door naar het middenveld. Aan de zijde van de Argentijn speelt Donny van de Beek.

Hakim Ziyech is ook weer volledig fit, nadat hij zondag bij de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk na de eerste helft nog uit voorzorg naar de kant werd gehaald. Hij moet samen met Ryan Babel, Dusan Tadic en Lassina Traoré voor dreiging zorgen tegen de nummer drie van La Liga.

Onder de lat is Bruno Varela de vervanger van de geschorste André Onana. Het duel tussen Getafe en Ajax begint om 18.55 uur. De Amsterdammers spelen met rouwbanden vanwege het overlijden van Barry Hulshoff.

Opstelling Ajax: Varela; Dest, Álvarez, Blind, Tagliafico; Van de Beek, Martínez; Tadic, Ziyech, Babel; Traoré.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Zo kan Ajax 'ordinaire schopploeg' Getafe van de mat spelen
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.