Ajax loopt fysieke schade op in Zwolle

Reacties

Ajax heeft zaterdag Andre Onana en Donny van de Beek zien uitvallen tijdens het Eredivisie-duel bij PEC Zwolle. Kasper Dolberg maakte al geen deel uit van de selectie wegens knieklachten.

Ajax loopt fysieke schade op in Zwolle

Zowel Van de Beek als Onana haakte in de eerste helft geblesseerd af. Zakaria Labyad en Kostas Lamprou vielen voor hen in. Dolberg viel vrijdag op de training uit met knieklachten en ontbreekt daardoor in de wedstrijdselectie.

Daarin was wel weer plaats voor Hakim Ziyech. De 25-jarige spelmaker miste de laatste twee duels in de Eredivisie en het CL-treffen met AEK Athene door een knieblessure. Ten Hag vertelde aan FOX Sports dat Ziyech nog een 'stapje' moet maken om weer in de basis te kunnen starten bij Ajax.

Woensdag ontvangt Ajax Bayern München tijdens de zesde wedstrijd in de groepsfase van de Champions League. Inzet is dan de groepswinst.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spitsenstrijd bij Ajax: gretige Huntelaar of ongelukkige Dolberg
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.