Ajax laat Zeefuik na komst Kristensen naar FC Groningen vertrekken

Reacties

Deyovaisio Zeefuik vervolgt zijn loopbaan bij FC Groningen. De negentienjarige rechtsback was overbodig bij Ajax na de komst van Rasmus Nissen Kristensen en trekt op huurbasis naar de Trots van het Noorden.

Ajax laat Zeefuik na komst Kristensen naar FC Groningen vertrekken

Onder trainer Marcel Keizer, die op 21 december werd ontslagen, kwam Zeefuik dit seizoen tot acht wedstrijden in de hoofdmacht van Ajax. Na de aanstelling van Erik ten Hag als opvolger van Keizer behoorde Zeefuik de afgelopen twee wedstrijden nog wel tot de wedstrijdselectie, maar speeltijd kreeg hij niet meer.

Na de komst van Kristensen, de twintigjarige Deen kwam voor zo'n 5,5 miljoen euro over van FC Midtjylland, is de kans op speeltijd bij de Amsterdammers nog kleiner geworden voor Zeefuik. FC Groningen besloot hem tot het einde van het seizoen te huren. Dinsdag nam die club afscheid van rechtsback Todd Kane, die werd gehuurd van Chelsea.

Eerder deze transferperiode nam Ajax al afscheid van verdedigers Damil Dankerlui (Willem II) en Mauro Savastano (verhuurd aan Go Ahead Eagles). Mitchell Dijks mag ook nog vertrekken bij de Amsterdammers.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.