Ajax krijgt Ünüvar eerder terug uit Turkije

Reacties

Naci Ünüvar keert per direct terug bij Ajax. De aanvaller werd dit seizoen verhuurd aan Trabzonspor, maar is door een blessure niet meer inzetbaar voor de Turkse club. Daarop werd een overeenstemming bereikt om Ünüvar per direct terug te halen.

Ajax krijgt Ünüvar eerder terug uit Turkije
© Pro Shots

Ajax maakt niet bekend welke blessure Ünüvar heeft opgelopen in Turkije, maar wel dat het einde seizoen is voor hem. Ünüvar wordt al jaren als de parel uit de jeugdopleiding van Ajax beschouwd, maar kwam tot dusver niet verder dan drie bekerwedstrijden in de hoofdmacht. Tijdens zijn debuut was hij uit een strafschop trefzeker tegen SV Spakenburg.

Aan het begin van dit seizoen werd gekozen voor een verhuur aan Trabzonspor, waar Ünüvar uiteindelijk twaalf wedstrijden speelde en driemaal scoorde. Ook leverde hij een assist in de Turkse competitie. Zijn laatste duel speelde hij op 20 april.

Bij Ajax loopt het contract van Ünüvar nog door tot medio 2026. De Zaandammer met Turkse roots maakte vorig seizoen indruk in de Keuken Kampioen Divisie door zestien keer te scoren en twaalf assists af te leveren bij Jong Ajax.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.