Ajax komt met uitleg over later aangesloten Kudus

Reacties

Mohammed Kudus is net als zijn teamgenoten aangekomen in Oostenrijk, de middenvelder kampt echter met een enkelblessure. Ajax publiceerde voor het weekend de selectie voor het trainingskamp, Kudus ontbrak in de selectie.

Ajax komt met uitleg over later aangesloten Kudus
© Pro Shots

Ajax bracht zondagmiddag de kwetsuur van Kudus naar buiten. Het is niet bekend hoe ernstig de blessure is, de regerend landskampioen meldt dat Kudus nog apart moet trainen.

Er was ook goed nieuws op spelersgebied: Danilo, Sean Klaiber en Nicolás Tagliafico sloten aan bij de selectie in Bramberg. De twee verdedigers hadden in de afgelopen weken interlandverplichtingen. Lisandro Martínez sluit maandag aan. Edson Álvarez zal voorlopig actief blijven met Mexico op de strijd om de Gold Cup.

Ajax werkt in Oostenrijk toe richting de afsluitende oefenwedstrijd, op 31 juli is RB Leipzig de tegenstander. In het oefenschema staat ook Leeds United (4 augustus) nog als sparringpartner op de agenda, op 7 augustus volgt de eerste officiële wedstrijd van het seizoen voor Ajax. PSV is dan de tegenstander in de strijd om de Johan Cruijff Schaal.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.