Ajax kijkt met jaloezie naar Spaanse topclubs: duels Atlético en Real uitgesteld

Reacties

Atlético Madrid en Real Madrid hoeven komend weekend niet in actie te komen in La Liga. De Madrileense topclubs hadden om uitstel gevraagd, omdat de interlandbreak in Zuid-Amerika twee dagen langer duurt dan normaal.

Ajax kijkt met jaloezie naar Spaanse topclubs: duels Atlético en Real uitgesteld
© Pro Shots

Dat betekent dat zowel Atlético als Real de nodige spelers zou moeten missen. De titelkandidaten vroegen de Spaanse voetbalbond in eerste instantie tevergeefs om uitstel, maar in hoger beroep volgde alsnog groen licht. Dat betekent dat de wedstrijden van Atlético (uit tegen Granada) en Real (thuis tegen Athletic Bilbao) op een nader te bepalen datum later dit seizoen worden afgewerkt.

Barcelona, Sevilla, Villarreal en Alavés haalden dat trucje tijdens de vorige interlandperiode uit. In Nederland is ook Ajax slachtoffer van de uitgebreide Zuid-Amerikaanse wedstrijdkalender. Het lijkt uitgesloten dat Ajacieden Antony (Brazilië), Nicolás Tagliafico, Lisandro Martínez (beiden Argentinië) en Edson Álvarez (Mexico) zaterdag met Ajax meereizen naar Heerenveen.

De koploper van de Eredivisie speelt na het uitduel met de Friezen dinsdag alweer in de Champions League. In de Johan Cruijff Arena is Borussia Dortmund dan de tegenstander. Ook Atlético en Real komen dinsdag in actie in het miljardenbal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.