Ajax jaagt door op Argentijn Magallán

Reacties

Na Hassane Bandé en Perr Schuurs hoopt Ajax op korte termijn weer een nieuwe speler te presenteren. De club wil Lisandro Magallán aan zich binden. De 24-jarige Argentijnse verdediger staat momenteel onder contract bij Boca Juniors.

Ajax jaagt door op Argentijn Magallán

Ajax heeft al langere tijd interesse in Magallán. De centrale verdediger, voormalig jeugdinternational van Argentinië, is een vaste waarde bij Boca Juniors. Dit seizoen miste hij in de twaalf competitieduels in de Primera Division nog geen minuut voor de topclub.

Magallán is een rechtsbenige, fysiek sterke centrumverdediger, die al over een langdurige periode wordt gevolgd door Ajax. De laatste weken komen de onderhandelingen tussen beide partijen in beweging. Een transfer komende zomer ligt dan ook voor de hand.

Magallán moet de Zuid-Amerikaanse enclave in Amsterdam groter gaan maken. Sinds Ajax een paar jaar geleden het vizier in de scouting op dat continent richtte, trok de club voor de eerste selectie onder meer Davinson Sánchez, Mateo Cassierra, Luis Orejuela en David Neres aan.

'Keizer puzzelt nu bij Ajax met wel heel weinig stukjes'
Samenvatting Ajax - Excelsior

Bekijk hier alle Eredivisie-samenvattingen uit ons archief.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.