Ajax in Zwolle waarschijnlijk zonder Martínez en Tagliafico

Reacties

De kans is groot dat Lisandro Martínez en Nicolás Tagliafico het uitduel met PEC Zwolle aan zich voorbij moeten laten gaan. De twee Argentijnen landen na interlandverplichtingen komende zaterdagochtend pas in Nederland.

Ajax in Zwolle waarschijnlijk zonder Martínez en Tagliafico
© Pro Shots

In de nacht van donderdag op vrijdag speelt Argentinië namelijk nog een WK-kwalificatieduel. Bolivia is vanaf 1.30 uur (Nederlandse tijd) de tegenstander in het Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti. Aangezien er vanwege het coronavirus duels ingehaald moesten worden, zouden er deze interlandperiode drie wedstrijden worden afgewerkt door Argentinië. Het uitduel met Brazilië werd zondag echter al na een paar minuten gestaakt.

Martínez behoorde tegen Venezuela (1-3 winst) en Brazilië niet tot de Argentijse wedstrijdselectie, terwijl Tagliafico beide interlands genoegen moest nemen met een plek op de bank. Of ze tegen Bolivia in actie zullen komen is nog maar de vraag, maar het bezoek aan Zwolle zal waarschijnlijk aan het duo voorbijgaan. De Argentijnen landen pas zaterdagochtend in Nederland, terwijl om 18.45 uur de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle gepland staat.

Mocht Ten Hag niet over Martínez en Tagliafico kunnen beschikken, zal Daley Blind tegen PEC Zwolle waarschijnlijk centraal in de verdediging worden opgesteld en zal Devyne Rensch, die dinsdag tegen Turkije debuteerde als Oranje-international, naar verwachting geposteerd worden als linksback. Ajax kan zaterdag in het MAC³PARK stadion overigens wel gewoon beschikken over Edson Álvarez, die tijdig terug is van de interlands van Mexico.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer Lisandro Martínez
Meer over Lisandro Martínez
Meer Tagliafico
Meer over Tagliafico
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.