'Ajax in Argentinië om Magallán-transfer af te ronden'

Reacties

De komst van Boca Juniors-verdediger Lisandro Magallán naar Ajax lijkt weer een stapje dichterbij. Volgens Argentijnse media is een delegatie van de Amsterdamse club afgereisd naar Buenos Aires om de transfer af te ronden.

'Ajax in Argentinië om Magallán-transfer af te ronden'

De 24-jarige Argentijn (rechts op de foto) staat al geruime tijd in de belangstelling van Ajax, in de komende transferwindow zou het dan ook daadwerkelijk tot een overstap gaan komen, zo weet TyC Sports. De centrale verdediger, voormalig jeugdinternational van Argentinië, is een vaste waarde bij Boca Juniors. Van de 24 competitieduels van de huidige koploper miste hij er slechts één. 

Magallán is een rechtsbenige, fysiek sterke centrumverdediger, die al over een langdurige periode wordt gevolgd door Ajax. De club hengelde een paar maanden geleden al nadrukkelijk naar de 24-jarige sterkhouder. Boca wilde Magallán echter nog niet laten gaan omdat het nog volop bezig is met het toernooi om de Copa Libertadores. Op 17 mei spelen de Argentijnen daarin hun laatste groepsduel.

Ook de transfer van de Deense middenvelder Mathias Jensen zit nog altijd in de pijpleiding. Het 22-jarige talent van FC Nordsjaelland is al veelvuldig bekeken door John Steen Olsen, de Deense scout die al veel spelers richting Ajax heeft gebracht. Ajax wil de komst van Jensen op korte termijn afronden.

'Ajax moet het wel heel bont maken om de tweede plek nog weg te geven'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.