Ajax houdt Servische reus nadrukkelijk in de gaten

Reacties

Ajax houdt de ontwikkelingen van Strahinja Pavlovic nadrukkelijk in de gaten. Meerdere clubs zijn echter in de markt voor de linksbenige centrumverdediger, waardoor hij niet goedkoop zal zijn.

Ajax houdt Servische reus nadrukkelijk in de gaten
© Pro Shots

De pas achttienjarige Pavlovic is een vaste waarde bij Partizan Belgrado. Met de Servische topclub is hij actief in de Europa League en nam hij het in september op tegen AZ (2-2). Komende donderdag treffen de Alkmaarders Pavlovic opnieuw, wanneer Partizan voor het vijfde groepsduel op bezoek komt in Nederland. Overigens is Ajax niet de enige Nederlandse club die Pavlovic volgt, want PSV zou de Serviër tegen AZ ook gaan bekijken. 

Ondanks zijn jonge leeftijd speelde de boomlange Pavlovic – 1,94 meter is hij - al veertig officiële duels voor Partizan en debuteerde hij onlangs ook voor Servië Onder-21. Het maakt dat de Partizan-verdediger bij meerdere clubs op de radar staat, waardoor er mogelijk een behoorlijke transfersom betaald moet worden.

Joël Veltman en Daley Blind zijn dit seizoen het centrale duo achterin bij het elftal van Erik ten Hag. De 27-jarige Veltman genoot afgelopen zomer interesse van het Engelse West Ham United, maar verlengde toen zijn contract met een seizoen. Sindsdien is hij belast met de erfenis van Matthijs de Ligt, die naar Juventus vertrok.

De twintigjarige centrumverdediger Perr Schuurs werd vorig jaar overgenomen van Fortuna Sittard en behoort dit seizoen tot het eerste elftal van de Amsterdammers. Bovendien haalde Ajax Edson Álvarez deze zomer uit Mexico. De Mexicaan werd dit seizoen een aantal keer op het middenveld geposteerd, maar kan ook als centrale verdediger uit de voeten.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Partizan Belgrado
Meer over Partizan Belgrado
Meer S. Pavlović
Meer over S. Pavlović
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.