Ajax hoopt steeds meer op aanblijven Tagliafico en wil verlengen

Reacties

De kans wordt steeds groter dat Ajax dit seizoen gewoon een beroep kan doen op Andre Onana (24) en Nicolás Tagliafico (28). Aangezien een verwachte transfer uitblijft, hoopt de Amsterdamse clubleiding de Argentijnse linksback langer vast te leggen.

Ajax hoopt steeds meer op aanblijven Tagliafico en wil verlengen
© Pro Shots

Deze handelswijze paste Ajax in de voorbije jaren bij veel spelers toe, die ondanks interesse de club trouw bleven. Dit geldt nu dus ook voor Tagliafico. Ajax heeft inmiddels met het management van de linksback contact opgenomen om over een nieuwe verbintenis te praten. De 25-voudig Argentijns international komt sinds januari 2018 uit voor de Amsterdammers.

In eerder stadium was er al sprake van contractverlenging voor Onana, mocht bij hem een transfer uitblijven. ‘Het is deze zomer voor mij hét moment om een volgende stap te maken’, sprak Onana eind april. De Kameroener, die sinds 2015 uitkomt voor Ajax, hoopte op een transfer. Er was interesse van meerdere clubs, maar het gewenste ideaalplaatje bleef uit. Onlangs kwam al naar buiten dat Ajax de doelman, die tot medio 2022 vastligt, een contractverlenging wil geven.

Nog altijd is een vertrek niet helemaal uit te sluiten, maar Ajax heeft al wel meerdere keren aangegeven dat de club in de laatste dagen van de transferwindow geen spelers meer wil laten gaan die het niet kwijt wil. De tijd tikt dus weg voor zowel Onana als Tagliafico, waarbij een contractverlenging in Amsterdam in het verschiet ligt.

Poll (gesloten) Wat verwacht jij van Ajax - Vitesse?
  • 71% Zege Ajax (1.263 stemmen)
  • 14% Gelijkspel (252 stemmen)
  • 14% Zege Vitesse (252 stemmen)
Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Tagliafico
Meer over Tagliafico
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.