Ajax hoopt met nieuw contract op nog een jaar Onana

Reacties

Als het aan Ajax ligt, blijft Andre Onana ook komend seizoen onder de lat staan bij Ajax. De 24-jarige Kameroener heeft een nadrukkelijke vertrekwens, maar de Amsterdammers hopen de doelman met een nieuwe verbintenis te verleiden om in de hoofdstad te blijven.

Ajax hoopt met nieuw contract op nog een jaar Onana
© Pro Shots

Albert Botines, de Spaanse zaakwaarnemer van de doelman, bevestigt dat Ajax met de gedachte speelt om een voorstel te doen. Inmiddels heeft Marc Overmars een flinke reputatie opgebouwd om spelers met vertrekwensen alsnog voor de club te behouden. Vorig jaar was dit behalve met Onana nog het geval met spelers als Nicolás Tagliafico, Donny van de Beek en Hakim Ziyech.

Onana, die nog een verbintenis heeft tot medio 2022, komt sinds 2015 uit voor Ajax. Onlangs was de doelman, die in verband wordt gebracht met Chelsea, nog uitgesproken over zijn toekomst.

'Begrijp me niet verkeerd, ik ben heel blij met Ajax en ben de club heel dankbaar', aldus Onana. 'Het waren vijf geweldige jaren hier. Maar nu is mijn tijd gekomen om een stap te maken. Die afspraak hebben we vorig jaar gemaakt. Ik weet nog niet wat er gaat gebeuren, maar mijn ambities en de afspraken zijn duidelijk.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.