Ajax hengelt naar Eagles-doelman Gorter

Reacties

Jay Gorter staat voor een vertrek bij Go Ahead Eagles. De twintigjarige doelman van de promovendus staat in de nadrukkelijke belangstelling van Ajax. De landskampioen is momenteel in gesprek met de club uit Deventer.

Ajax hengelt naar Eagles-doelman Gorter
© Pro Shots

Gorter, die terug kan kijken op een uitstekend seizoen, staat al langere tijd in de belangstelling van meerdere Eredivisie-clubs. Onder meer Vitesse hengelde naar de doelman, maar zijn toekomst lijkt toch in Amsterdam te liggen. Ajax is met Go Ahead Eagles in gesprek over de hoogte van de transfersom voor de doelman, die in Deventer nog een verbintenis tot 2024 heeft.

De komst van Gorter zou een volgend hoofdstuk betekenen in de keeperscarrousel in de hoofdstad. Een paar weken geleden werd Vitesse-doelman Remko Pasveer vastgelegd, terwijl de onderhandelingen met Andre Onana over een nieuw contract stop zijn gezet. Maarten Stekelenburg zette vorige week wel zijn handtekening onder een nieuw contract. Kjell Scherpen ligt ook nog vast in Amsterdam, maar hij zal komend seizoen elders op huurbasis speelminuten gaan maken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Go Ahead Eagles
Meer over Go Ahead Eagles
Meer J. Gorter
Meer over J. Gorter
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.