Ajax, Heerenveen en PSV hofleveranciers van Elftal van de Week

Reacties

Ajax en PSV boekten dit Eredivisie-weekend overtuigende zeges en zijn dan ook met meerdere spelers vertegenwoordigd in het VI Elftal van de Week van speelronde acht. Ook SC Heerenveen levert twee aanvallers.

Ajax, Heerenveen en PSV hofleveranciers van Elftal van de Week

PSV was zondag uiteindelijk met 4-0 te sterk voor VVV-Venlo en Hirving Lozano was daarbij de grote man. De Mexicaan opende de score na een schitterende aanval en zorgde in de slotfase ook voor het slotakkoord vanaf de strafschopstip. Achterin hield Trent Sainsbury bij zijn basisdebuut in de Eredivisie de deur op slot met onder meer een goede ingreep bij een kans voor Ralf Seuntjens.

Een PSV-huurling blonk ook uit bij SC Heerenveen. Sam Lammers maakte op bezoek bij De Graafschap de 0-1 en de 0-2 met een prachtig afstandsschot en een fraai wippertje. Arber Zeneli blonk in Doetinchem uit als aangever, de Kosovaar gaf drie assists in de 0-5 overwinning.

Zondag won ook Ajax met vijf doelpunten verschil. De Amsterdammers waren veel te sterk voor AZ en leveren vier spelers aan het Elftal van de Week. Hakim Ziyech, Lasse Schöne en Daley Blind blonken uit in de Johan Cruijff Arena, net als Speler van de Week Matthijs de Ligt.

Het elftal wordt verder aangevuld met Willem II-doelman Timon Wellenreuther, die Feyenoord dwars zat, Younes Namli, die schitterde voor PEC Zwolle en Nasser El Khayati die ADO Den Haag andermaal bij de hand nam.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.