Ajax heeft voorbereiding rond met vier Duitse tegenstanders

Reacties

Ajax heeft vier Duitse teams gestrikt om tegen te oefenen na het trainingskamp in Oostenrijk. Na de oefenwedstrijden tegen Wolfsberger AC en Red Bull Salzburg wordt er in Amsterdam geoefend tegen Holstein Kiel, Hertha BSC, Eintracht Frankfurt en Union Berlin.

Ajax heeft voorbereiding rond met vier Duitse tegenstanders
© Pro Shots

Net als in de voorgaande jaren heeft de clubleiding van Ajax ervoor gekozen om de oefenduels op dezelfde dag of daags na elkaar te organiseren. De Amsterdammers zullen in de oefenduels dan ook in verschillende samenstellingen aan de aftrap verschijnen.

Op 25 augustus speelt Ajax tegen Holstein Kiel (Tweede Bundesliga) en Hertha BSC, op 29 augustus en 30 augustus zijn Eintracht Frankfurt en Union Berlin de tegenstanders.

Ajax komt zodoende diverse Nederlanders tegen op weg naar de officiële start van het seizoen. Bij Union Berlin speelt ex-Ajacied Sheraldo Becker, terwijl Hertha naast Karim Rekik, Daishawn Redan en Javairo Dilrosun ook onlangs Deyovaisio Zeefuik aantrok. Bij Frankfurt staan Bas Dost, Ragnar Ache en Jetro Willems onder contract.

Zo speelt Ajax acht oefenduels in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Eerder werd al met 6-1 gewonnen tegen RKC Waalwijk, donderdag is FC Utrecht de sparringpartner. De kans is groot dat Ajax komend seizoen rechtstreeks in de groepsfase van de Champions League terechtkomt, dat gebeurt als Olympique Lyon de huidige editie van het elitetoernooi niet wint.

Voor het volledige oefenoverzicht in de Eredivisie kun je hieronder terecht.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.