'Ajax heeft in de Allianz Arena al laten zien hoe goed het is'

Reacties

Niklas Süle kijkt uit naar het weerzien met Ajax. De verdediger van Bayern München heeft vertrouwen in een goede afloop.

'Ajax heeft in de Allianz Arena al laten zien hoe goed het is'

De 23-jarige verdediger heeft zich dit seizoen opgewerkt tot vaste kracht in de Beierse achterhoede. In het thuisduel met Ajax (1-1) mocht hij pas in de absolute slotfase invallen, maar zag hij wel een ploeg waarvoor Bayern ook nu op de hoede moet zijn. 'Ajax heeft in de Allianz Arena al laten zien hoe goed het is. Ze beschikken over een hoop jonge spelers, maar wij zijn vastberaden om het beter te doen dan in het thuisduel.'

Als Bayern erin slaagt Ajax van een zege te houden, is de groepswinst een feit. 'En dat is wat we willen. Natuurlijk is het fijn dat we al zeker zijn van de volgende ronde, maar nu is die eerste plek ons nieuwe doel.'

Dat Bayern enkele lastige weken achter zich heeft gelaten, is volgens Süle ook terug te voeren op enkele (tactische) wijzigingen. 'Met Kimmich en Goretzka staan nu twee spelers voor de verdediging die vol zelfvertrouwen zijn, graag de bal willen hebben en ook de verdedigers veel werk uit handen nemen', aldus de Duitse international op de clubwebsite. In de thuiswedstrijd stonden Javi Martínez en Thiago op die posities.

Duidelijk is al dat Süle in de Johan Cruijff Arena zonder Arjen Robben het veld zal oplopen. De Nederlander heeft al laten weten dat hij nog steeds niet fit is.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

UEFA Champions League

Stand Groepsfase Groep E UEFA Champions League 2018/2019

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Bayern München
6
4
2
0
15-5
+10
14
2
Ajax
6
3
3
0
11-5
+6
12
3
Benfica
6
2
1
3
6-11
-5
7
4
AEK Athens
6
0
0
6
2-13
-11
0
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.