Ajax heeft eerste winterversterking binnen

Reacties

De eerste winterversterking voor Ajax is op komst. De Argentijnse doelman Gerónimo Rulli (30) van Villarreal maakt per direct de overstap naar Amsterdam en zal vandaag in Nederland arriveren. De viervoudig international zal op korte termijn een meerjarig contract ondertekenen in de hoofdstad.

Ajax heeft eerste winterversterking binnen
© Pro Shots

Eerder deze week werd een bod van Ajax nog afgewezen, maar gisteren ging Villarreal alsnog akkoord met een verhoogd bod van naar verluidt tien miljoen euro inclusief bonussen. Rulli had bij de Spaanse subtopper nog een contract tot medio 2024.

Met de komst van Rulli hoopt Ajax de keeperspositie voor de komende jaren in te vullen. Remko Pasveer (39) en Maarten Stekelenburg (40) hebben een aflopend contract bij Ajax, terwijl Jay Gorter (22) de rest van het seizoen op huurbasis elders ervaring hoopt op te doen.

Rulli maakte onderdeel uit van de selectie van Argentinië op het WK, maar kwam daar niet in actie. Dit seizoen kwam de doelman, die in Europa verder uitkwam voor Montpellier en Real Sociedad, tot veertien competitieduels voor Villarreal.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer G. Rulli
Meer over G. Rulli
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.