Ajax geeft update: hartspierontsteking bij Blind

Reacties

Ajax heeft meer duidelijkheid gegeven over de situatie van Daley Blind. Bij de verdediger is een hartspierontsteking geconstateerd.

Ajax geeft update: hartspierontsteking bij Blind
© Pro Shots

Er werd de afgelopen dagen volop medisch onderzoek gedaan bij Blind. De Ajacied ging in de Champions League-wedstrijd tegen Valencia vanwege duizeligheid naar de grond zonder dat er contact was met een tegenstander en kwam sindsdien niet meer in actie.

Er is besloten om bij Blind preventief een subcutane ICD te plaatsen. Dat apparaatje is onder de huid aangebracht, de ingreep heeft al plaatsgevonden. De 29-jarige Oranje-international zal de komende tijd in Amsterdam verder werken aan zijn herstel. Hij gaat niet mee op trainingskamp en het is nog onduidelijk wanneer hij weer in actie zal komen.

Blind heeft inmiddels op Twitter een video geplaatst waarin hij zegt: 'Hallo allemaal, allereerst wil ik jullie bedanken voor de berichtjes die jullie gestuurd hebben als steun. Dat waardeer ik echt en heeft me ook geholpen. Bedankt daarvoor. Het tweede: Ajax heeft net een update geplaatst over mijn situatie en het belangrijkste is dat ik me goed voel. Ik probeer zo snel mogelijk terug te keren. Nogmaals bedankt! Ik zie jullie snel.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.