Ajax geeft na Tagliafico ook Álvarez vrijaf

Reacties

Edson Álvarez komt dit seizoen niet meer in actie voor Ajax. De 23-jarige Mexicaan is met toestemming van de Amsterdamse club teruggekeerd naar zijn thuisland voor een vervroegde vakantie. Daarna gaat hij met de nationale ploeg op pad.

Ajax geeft na Tagliafico ook Álvarez vrijaf
© Pro Shots

Álvarez zou donderdag toch al niet met Ajax spelen tegen VVV-Venlo, aangezien de verdediger annex middenvelder geschorst is. De laatste competitiewedstrijd tegen Vitesse laat hij aan zich voorbijgaan, zoals Nicolás Tagliafico dat ook doet. De Argentijn was geschorst voor De Klassieker tegen Feyenoord van afgelopen weekend en mocht van Ajax vervroegd vertrekken.

Mexico werkt later deze maand toe naar de Nations League-eindronde van de CONCACAF. In de halve finale is Costa Rica de tegenstander in Denver. De andere wedstrijd gaat tussen Honduras en de Verenigde Staten. De winnaars staan op 6 juni in de finale, de verliezers spelen voor de derde plaats.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Do 13 mei 2021

Zo 16 mei 2021

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.