Ajax geeft Ihattaren geen vast rugnummer

Reacties

Ajax heeft de rugnummers van de selectiespelers voor het aankomende seizoen bekendgemaakt. Opvallend is dat Mohamed Ihattaren geen vast rugnummer heeft gekregen.

Ajax geeft Ihattaren geen vast rugnummer
© Pro Shots

Ihattaren wordt sinds januari door Ajax gehuurd van Juventus en speelde tot dusver één officieel duel in het eerste elftal. Hij kwam toen met rugnummer 27 het veld in tegen PSV, in de verloren bekerfinale van vorig seizoen. Tijdens de voorbereiding speelde Ihattaren ook met nummer 27, voordat hij noodgedwongen moest afhaken vanwege problemen in de privésfeer.

Ajax maakte eerder deze woensdag bekend dat Ihattaren is begonnen met een individueel trainingsprogramma. Komende week voeren club en speler gesprekken om te kijken hoe het vervolgtraject zal verlopen. Voorlopig heeft Ihattaren geen vast rugnummer gekregen. Het is daarom maar de vraag of hij door Ajax wordt gezien als een selectiespeler voor het eerste elftal.

Kenneth Taylor heeft rugnummer 8 overgenomen van de naar Bayern München vertrokken Ryan Gravenberch en Brian Brobbey krijgt rugnummer 9. Owen Wijndal speelt met nummer 5, dat vorig seizoen nog van Sean Klaiber was. De andere Ajax-aanwinsten, Calvin Bassey en Francisco Conceição, gaan het seizoen in met rugnummers 33 en 35.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.