Ajax gaat verder op Argentijnse toer

Reacties

Na Nicolás Tagliafico hoopt Ajax op korte termijn opnieuw een Argentijnse verdediger aan zich te binden. De club richt de pijlen op Lisandro Magallán, waarbij het de bedoeling is dat hij komende zomer de overstap naar Amsterdam maakt.

Ajax gaat verder op Argentijnse toer

Ajax heeft al langere tijd interesse in de 24-jarige centrale verdediger. De voormalig jeugdinternational van Argentinië is een vaste waarde bij Boca Juniors. Magallán is een rechtsbenige, fysiek sterke centrumverdediger, die al over een langdurige periode wordt gevolgd door Ajax.

'Tussentijds spelers halen blijft lastig, daar zitten andere clubs ook niet op te wachten', gaf Marc Overmars woensdag nog aan. 'Wel staat er mogelijk nog iets te gebeuren, maar dat is nu nog even afhankelijk of het goed valt of niet. Dan heb je het over een versterking voor volgend seizoen. We hebben al redelijk vooruitgewerkt richting komend seizoen met Hassane Bandé en Perr Schuurs. Dat is goed. Misschien dat zoiets ook nog gaat gebeuren, maar dat is nu nog even afwachten.'

Magallán moet de Zuid-Amerikaanse enclave in Amsterdam groter gaan maken. Sinds Ajax een paar jaar geleden het vizier in de scouting op dat continent richtte, trok de club voor de eerste selectie onder anderen Davinson Sánchez, Mateo Cassierra, Luis Orejuela en David Neres aan. Afgelopen week maakte Nicolás Tagliafico de overstap naar Amsterdam.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.