Ajax, Feyenoord en PSV in actie: speel mee en win zelf

Bij de Europese wedstrijden van Nederlandse clubs is het dit seizoen genieten, maar wat te denken van de Eredivisie? Ajax, Feyenoord en PSV lijken er een bloedstollende titelstrijd van te maken. Zelden waren de verschillen zó klein, waardoor elke misstap fataal kan zijn. Door mee te spelen bij Jack's Casino wordt de Eredivisie voor jezelf nóg spannender!

Ajax, Feyenoord en PSV in actie: speel mee en win zelf
© Pro Shots

Ajax opent het bal zondag om 12.15 uur met een uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. In Europees verband presteren de Amsterdammers uitzonderlijk sterk, maar in de Eredivisie verloopt nog niet alles van een leien dakje. Nooit stond Ajax onder Erik ten Hag op zoveel verliespunten (negen) in deze fase van het seizoen.

Kortom: mogelijk is een gokje wagen op Sparta Rotterdam de moeite waard. Met een odd van liefst 14.00 is je mogelijke winstuitkering namelijk gigantisch. Ook een gelijkspel levert een uiterst mooie quotering (8.00) op. De odd van een Ajax-zege is 1.19, maar het is misschien aantrekkelijker om te gaan voor de odd van 1.67 voor meer dan 2,5 Ajax-doelpunten.

Om 14.30 uur klinkt het eerste fluitsignaal bij FC Twente - Feyenoord. De Rotterdammers hebben het minste aantal verliespunten in de Eredivisie en de quotering voor een uitzege is dan ook het laagst: 1.80. Meer geloof in een overwinning van FC Twente? Een odd van 4.40 is misschien verleidelijk, gezien het feit dat Feyenoord eerder dit seizoen bij FC Utrecht en Vitesse verloor na een Europese wedstrijd. Inzetten op een gelijkspel? Dat is nog altijd goed voor een quotering van 3.95.

PSV is de laatste tijd op dreef en probeert vanaf 16.45 uur op bezoek bij SC Heerenveen zijn goede serie voort te zetten. Eind 2011 (!) triomfeerden de Eindhovenaren echter voor het laatst in het Abe Lenstra Stadion. Wellicht een aardige statistiek met de odd van een SC Heerenveen-zege (5.70) in het achterhoofd. Ook inzetten op een gelijkspel kan met een quotering van 4.65 zeer lucratief uitpakken, terwijl de odd van een PSV-triomf 1.55 bedraagt.

Ben je een échte waaghals? De quotering voor de optie dat Ajax, Feyenoord en PSV allemaal meer dan 2,5 keer scoren in hun wedstrijd staat op 16.00. Ga na het registreren voor je kans via 'Jack's Specials' en leef extra mee tijdens een heerlijke voetbaldag!

Bekijk hier al onze video's