Ajax feliciteert trotse Ziyech met CL-triomf: 'Ik kwam hier om prijzen te winnen'

Reacties

Ajax heeft Hakim Ziyech zaterdagavond gefeliciteerd met de Champions League-eindzege van Chelsea. Voor de spelmaker is het de eerste prijs sinds hij de Amsterdammers vorig jaar zomer verruilde voor The Blues.

Ajax feliciteert trotse Ziyech met CL-triomf: 'Ik kwam hier om prijzen te winnen'
© Pro Shots
Manchester City
Manchester City
0 - 1
Chelsea
Chelsea

Hoewel Ziyech in de finale niet in actie kwam, had hij met optredens in tien van de dertien duels en twee goals wel een aandeel in de Champions League-triomf van Chelsea.

Volgend seizoen kan Ziyech verder op prijzenjacht. De Londenaren duelleren op 11 augustus met Villarreal om de Europese Super Cup en nemen in december deel aan het WK voor clubteams. In de Premier League aast Chelsea bovendien op revanche na een vierde plaats, op negentien punten van Manchester City.

Direct na afloop stond Ziyech zelf ook voor de camera's van beIN SPORTS. 'Ik kan niet omschrijven hoe ik me voel', straalde hij. 'Dit is een jongensdroom die uitkomt, ik heb geen woorden... Het was een lastige wedstrijd, voor beide teams. Er waren weinig grote kansen, maar Mason Mount vond Kai Havertz (bij de 0-1, red.) dus wij zijn de gelukkigen. Ik ben naar deze club gekomen om prijzen te winnen, gelukkig kan ik deze grote prijs al in mijn eerste seizoen bijschrijven. Ik ben trots.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Meer H. Ziyech
Meer over H. Ziyech
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.