Ajax en PSV zijn versterkt: speciale acties met Brobbey en Veerman

ADVERTORIAL - Voor Ajax en PSV staan vandaag lastige uitwedstrijden op het programma in de Eredivisie. Wie van de titelkandidaten doet goede zaken en wie struikelt? Blik vooruit en profiteer van de acties bij Jack's!

Ajax en PSV zijn versterkt: speciale acties met Brobbey en Veerman
© Pro Shots

Al jaren weet Ajax dat het zich kan opmaken voor een pittige test als Utrecht-uit op het programma staat. De Ajacieden wonnen wel drie van hun laatste vier competitiewedstrijden in De Galgenwaard, eerder dit seizoen werd juist in eigen huis door de ploeg van Erik ten Hag verloren van de rivaal (0-1). Ajax is uit op revanche en is de favoriet voor het duel dat al om 12.15 uur begint. De quotering voor een overwinning van de Amsterdammers is 1.45. Inzetten op een zege van de bezoekers met minstens twee goals verschil kan je al 2.08 keer de inleg opleveren. De odd voor een overwinning van Utrecht is maar liefst 6.75.

Natuurlijk biedt Jack's bij dit fraaie affiche in de Eredivisie ook een Special aan. Het gaat over Brian Brobbey, de negentienjarige spits die weer in de armen is gesloten door de Amsterdammers. De aanvaller uit de eigen opleiding is een halfjaar na zijn vertrek uit de Johan Cruijff Arena voor een half seizoen gehuurd van RB Leipzig. Brobbey moet onder meer helpen het gemis van Afrika Cup-ganger Sébastien Haller op te vangen. Denk jij dat hem dat gaat lukken? Een goal van Brobbey in Utrecht kan je veel opleveren. De Brobbey-aanbieding van Jack's is fraai: Team wint en speler scoort (2.75). Vorig seizoen scoorde de jonge goalgetter in de Eredivisie gemiddeld eens per 63 minuten in de speeltijd die hij kreeg.

Kort na Ajax is vanmiddag een van de andere grote titelkandidaten aan zet. PSV speelt uit tegen FC Groningen en ook de ploeg die de winterstop inging als koploper heeft zich versterkt. Met de van SC Heerenveen overgekomen Joey Veerman als aanwinst is er nog eens een flinke dosis creativiteit in de selectie gekomen. Alleen Dusan Tadic, Orkun Kökçü en Luis Sinisterra hebben dit seizoen meer kansen gecreëerd dan de jonge spelmaker. Lukt het Veerman bij zijn mogelijke debuut direct om een doelpunt voor te bereiden? Bij de Special voor het duel van PSV met Groningen is de odd voor een assist van de 23-jarige aankoop flink verhoogd: 3.00.

Met een quotering van 1.40 voor een overwinning is PSV duidelijk de favoriet in Groningen. De Groningers hebben dit seizoen moeite om te scoren en staan twaalfde. Er werd slechts vier keer gewonnen in de eerste achttien speelrondes en maar twintig keer gescoord. Denk jij toch dat Groningen kan stunten? Inzetten op een zege van de ploeg van trainer Danny Buijs kan je 7.15 keer de inleg opleveren. Ook interessant: de odd voor een remise is 5.50, Groningen speelde dit seizoen al zeven keer gelijk in de Eredivisie.

Real Madrid
In het buitenland staat er op deze prachtige voetbaldag ook veel moois op het programma, waaronder de Supercopa-finale tussen Real Madrid en Athletic de Bilbao. Na het verslaan van Barcelona in de halve finale is het vertrouwen groot bij De Koninklijke. Een van de grote uitblinkers tegen Barça was Vinícius Júnior, dé grote revelatie van dit seizoen. Gaat de 21-jarige Braziliaan de finale tegen Athletic beslissen? De odd voor een goal van de zo snelle linksbuiten is verhoogd naar 3.00. De aanvaller is dit seizoen zijn grote klasse als dribbelaar gaan koppelen aan rendement, dus een doelpunt op zo'n belangrijk moment zou passen in zijn ontwikkeling. Inzetten op wie de wedstrijd wint, kan natuurlijk ook: de quotering voor een zege van Real in reguliere speeltijd is 1.70, terwijl de odd voor een overwinning van de Basken 4.70 is.

Geniet van de voetbaldag en geef de wedstrijden extra spanning door mee te spelen bij Jack's! Voor nieuwe spelers is een free bet tot 50 euro te verkrijgen.

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's