Ajax en PSV domineren creatief Elftal van de Week

Reacties

Ajax is hofleverancier van het Elftal van de Week van speelronde zestien in de Eredivisie. Ook koploper PSV is weer flink vertegenwoordigd.

Ajax en PSV domineren creatief Elftal van de Week

De Amsterdammers kleineerden De Graafschap (8-0), daags na de makkelijke zege van PSV op Heracles Almelo (0-4). Daley Blind en Hakim Ziyech, die beiden een hattrick maakten, behoren net als hun trefzekere ploeggenoten Noussair Mazraoui en Dusan Tadic tot de beste elf.PSV levert naast Steven Bergwijn, die een 'zaalvoetbalgoal' maakte, twee verdedigers in de vorm van Angeliño en de eveneens trefzekere Daniel Schwaab.

Ziyech krijgt op het middenveld gezelschap van twee andere creatieve linkspoten. Martin Ødegaard scoorde op prachtige wijze voor Vitesse tegen VVV-Venlo (2-1) en Simon Gustafson leverde twee assists bij de 2-3 zege van FC Utrecht op SC Heerenveen.

Een van die assists was op Oussama Tannane, die de aanval compleet maakt. Op doel staat Alexei Koselev, die een sterk seizoen draait bij Fortuna Sittard en de nul hield bij de pijnlijke nederlaag van Feyenoord in De Kuip (0-2).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.