Ajax en Manchester United azen op handtekening Timber

Reacties

Jurriën Timber heeft de clubs voor het uitkiezen. De twintigjarige verdediger staat in de nadrukkelijke belangstelling van Manchester United, maar zijn management zal op korte termijn ook met Ajax in gesprek gaan over een nieuwe verbintenis.

Ajax en Manchester United azen op handtekening Timber
© Pro Shots

Timber, die een ijzersterk seizoen achter de rug heeft en zich vandaag bij het Nederlands elftal zal melden, heeft in Amsterdam nog een verbintenis tot medio 2024. Ajax is al langere tijd bezig om dit contract open te breken, maar slaagde hier tot op heden nog niet in. De clubleiding van de landskampioen geeft echter niet zomaar op en zal deze week opnieuw met het management van de talentvolle verdediger om de tafel gaan.

Ajax is er veel aangelegen om het contract van Timber open te breken. Doordat hij nog maar twee jaar vastligt, dreigt een Ryan Gravenberch-scenario als hij niet bijtekent. In dat geval zal de verdediger volgend jaar nog maar een eenjarig contract hebben, waardoor zijn transfersom beduidend lager zal uitvallen. Timber heeft daardoor drie opties momenteel: bijtekenen bij Ajax, zonder nieuw contract in Amsterdam blijven, of deze zomer vertrekken.

Die laatste optie is ook nog mogelijk, aangezien vanuit de Europese top veel interesse is voor Timber. Zo is het een publiek geheim dat Erik ten Hag zeer gecharmeerd is van de verdediger en hem graag naar zijn nieuwe club mee wil nemen. Het management van de verdediger heeft onlangs ook een bezoek gebracht aan het kantoor van Manchester United.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.