Ajax en Haller vervolgen jacht op CL-succes: profiteer van speciale odd

ADVERTORIAL - Lukt het Ajax om als eerste Nederlandse club ooit zonder puntenverlies te blijven in de groepsfase van de Champions League? Dat is de grote vraag dinsdagavond in de Johan Cruijff Arena, waar Sporting Portugal op bezoek komt. Speel mee bij Jack's Casino en profiteer van de speciale aanbiedingen!

Ajax en Haller vervolgen jacht op CL-succes: profiteer van speciale odd
© Pro Shots

De Ajacieden achtten zichzelf bij het ingaan van de groepsfase ongetwijfeld kansrijk in een poule met behalve Sporting ook Borussia Dortmund en Besiktas. Maar dat de ploeg van Erik ten Hag zo goed zou presteren in de Champions League hadden toch weinigen verwacht. De tussenbalans na vijf duels is verbluffend: vijftien punten, zestien goals gemaakt en slechts drie treffers geïncasseerd. Groepswinst is al een feit voor de Amsterdammers. Nu is het doel om de groepsfase perfect af te ronden. De odd voor een overwinning van de thuisploeg is 1.47.

Er liggen nog meer mooie kansen. Ook op deze Champions League-avond biedt Jack's een aantal specials aan, waarbij de quoteringen flink verhoogd zijn. Wat te denken van de odd van 3.00 voor een overwinning van Ajax met daarbij een doelpunt van Sébastien Haller. De spits sloeg dit seizoen al negen keer toe op het hoogste Europese podium en is daarmee samen met Bayern München-ster Robert Lewandowski gedeeld topscorer in de Champions League. Een volgende goal van Haller kan dus ook voor jou veel waard zijn. De losse odd voor een doelpunt van de 27-jarige aanvaller is 1.95.

Naast Ajax zijn alleen Bayern München en Liverpool in deze editie van de Champions League nog zonder puntenverlies. The Reds zijn ook al zeker van poulewinst en sluiten de groepsfase dinsdagavond af met een uitwedstrijd tegen AC Milan. Denk jij dat de Engelsen zonder enige druk de zesde zege op rij boeken? De odd voor een overwinning is speciaal verhoogd naar 3.75. Ga naar Jack's Specials en grijp je kans.

Het spelen van combinaties; het is bij veel wedders geliefd. Ook in die categorie zijn er fraaie aanbiedingen. In welke grootmachten heb jij het meeste vertrouwen op deze Champions League-avond? Je kunt kiezen voor de combinatie met zeges van Paris Saint-Germain, Manchester City en Real Madrid. PSG ontvangt Club Brugge, Man City gaat op bezoek bij RB Leipzig en Real Madrid speelt thuis tegen Internazionale. Denk jij dat de drie favorieten winnen, ga dan voor de speciale odd van 6.50.

De aanbieding voor een andere combinatie is nog forser. Winnen Ajax, Atlético Madrid en AC Milan? De notering voor deze combo heeft een boost gekregen en is nu 9.00. Atlético speelt uit tegen FC Porto en moet winnen van de Portugese topclub om nog kans te maken op plaatsing voor de knock-outfase.

Het belooft een heerlijke Champions League-avond te worden, waarop Ajax de kans krijgt om historie te schrijven. Pak je kansen bij Jack's en speel mee! Voor nieuwe spelers is er een free bet tot 50 euro te verkrijgen.

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's