Ajax en Dortmund naderen akkoord over Haller

Reacties

Sébastien Haller (27) lijkt zich op te kunnen gaan maken voor een transfer naar Borussia Dortmund. De Duitse topclub nadert overeenstemming met Ajax over de transfersom voor Frans Ivoriaanse spits. Er ligt een vijfjarig contract voor hem klaar bij de Bundesliga-club.

Ajax en Dortmund naderen akkoord over Haller
© Pro Shots

Dortmund deed afgelopen weekend een bod van 33 miljoen euro op Haller. Ajax ging niet akkoord, maar met een verhoging van naar verluidt twee miljoen euro lijken de clubs elkaar inmiddels steeds meer te vinden. Haller kwamen anderhalf jaar geleden voor 22,5 miljoen euro over van West Ham United. Een recordaankoop in de geschiedenis van Ajax.

Door het naderende vertrek van Haller zal Ajax zich nog meer gaan richten op de invulling van de spitspositie. Ook Brian Brobbey (was gehuurd van Red Bull Leipzig) en Danilo (Feyenoord) zijn inmiddels vertrokken. De Amsterdammers willen Brobbey graag weer terughalen, maar zijn vooral nog altijd in de slag met Tottenham Hotspur over de komst van Steven Bergwijn. Door de uitgaande transfer van Haller lijkt die transfer weer een stap dichterbij te komen.

Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.