Ajax-doelman Onana opgeroepen voor Afrika Cup

Reacties

Ervan uitgaande dat het toernooi om de Afrika Cup doorgaat, kan Ajax in de eerste weken van 2022 geen beroep doen op Andre Onana. De 25-jarige doelman zit bij de selectie van Kameroen.

Ajax-doelman Onana opgeroepen voor Afrika Cup
© Pro Shots

Vooralsnog levert dat Ajax geen onoverkomelijke problemen op. Onana is na zijn dopingschorsing tweede keus achter Remko Pasveer. Sinds zijn rentree deed trainer Erik ten Hag alleen een beroep op de Kameroener in het Champions League-duel met Besiktas en het bekerduel met Barendrecht.

Het is genoeg voor Onana om zich begin volgend jaar melden bij de nationale ploeg voor het toernooi om de Afrika Cup, dat van 9 januari tot en met 6 februari wordt gehouden in Kameroen. De twintigvoudig international keepte in november al twee interlands in de WK-kwalificatiereeks.

Het doorgaan van het toernooi om de Afrika Cup is nog met twijfels omgeven door de situatie omtrent het coronavirus. Door de nieuwe omikronvariant zijn er zorgen over de veiligheid van spelers en stafleden. Bondsvoorzitter Samuel Eto'o toonde zich in een statement echter optimistisch.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Programma Ajax tijdens Afrika Cup


Zo 16 jan. 2022

Do 20 jan. 2022

Zo 23 jan. 2022

Zo 6 feb. 2022

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.