Ajax denkt aan Jullien als alternatief voor Magallán

Reacties

De komst van Lisandro Magallán naar Ajax laat nog altijd op zich wachten. De 24-jarige Argentijnse verdediger bracht vorige week een bezoek aan Amsterdam en bereikte overeenstemming over een vijfjarig contract. Zijn club Boca Juniors wil hem echter pas laten gaan als het een vervanger heeft gestrikt.

Ajax denkt aan Jullien als alternatief voor Magallán

Daardoor loopt de transfer opnieuw vertraging op. Al sinds het najaar van 2017 heeft Ajax de fysiek sterke Magallán in het vizier. De club deed al meerdere pogingen en leek de transfer onlangs te beklinken. Totdat Boca Juniors opnieuw op de rem trapte.

In de tussentijd is Ajax op de achtergrond al wel druk bezig met alternatieve opties. Een belangrijke gegadigde is Christopher Jullien. De Franse verdediger staat momenteel onder contract bij Toulouse. Bij de Franse club, die zich via de play-offs wist veilig te stellen voor Ligue 1, kwam de centrale verdediger afgelopen seizoen tot 36 officiële duels. Jullien (25), die in het verleden twee duels speelde voor Frankrijk Onder-20, kwam in het verleden uit voor Auxerre, Dijon en het Duitse SC Freiburg.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.