Ajax beloont trouwe Tadic met nieuw contract

Reacties

Dusan Tadic blijft Ajax langer trouw. De 32-jarige aanvoerder van de Amsterdammers zal deze week zijn handtekening zetten onder een nieuw contract in de hoofdstad.

Ajax beloont trouwe Tadic met nieuw contract
© Pro Shots

Tadic lag al tot medio 2026 vast, waarvan minimaal tot 2023 als speler, om vervolgens in een andere functie actief te blijven binnen de club. Daar komt nu een extra jaar bij: minimaal tot medio 2024 als speler, en zeker tot medio 2027 als werknemer (waarschijnlijk als (jeugd)trainer) van Ajax). Met de nieuwe, verbeterde verbintenis toont de clubleiding de waardering voor de inzet, kwaliteit en loyaliteit van Tadic.

De Servische aanvaller werd onlangs begeerd door AC Milan. De Italiaanse topclub wilde Tadic dolgraag inlijven, maar directeur voetbalzaken Marc Overmars liet weten dat de aanvoerder niet te koop is. Tadic kon met die boodschap leven en voelde de waardering.

Het zijn drukke tijden voor Overmars. De transfer van Steven Berghuis zal later deze week, als de aanvaller terugkeert van vakantie en de medische keuring ondergaat, worden beklonken. Daarnaast lijkt Kamaldeen Sulemana dan eindelijk zijn toekomst aan Ajax te verbinden. Met het nieuwe contract van Tadic is ook op dat vlak positief nieuws te melden vanuit de hoofdstad.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.