Ajax aast op Porto-talent Conceição

Reacties

Ajax heeft op zoek naar versterking het vizier gericht op Francisco Conceição. De negentienjarige jeugdinternational van Portugal staat prominent op de lijst van de Amsterdammers om deze zomer in de lijven. De linksbenige rechtsbuiten heeft bij FC Porto een doorlopend contact, maar heeft een gelimiteerde transfersom van vijf miljoen euro in zijn verbintenis.

Ajax aast op Porto-talent Conceição

Inmiddels heeft onder meer trainer Alfred Schreuder al een persoonlijk gesprek met Conceição gevoerd. De veelzijdige buitenspeler, zoon van FC Porto-trainer en 56-voudig international Sergio Conceição, heeft op jonge leeftijd al veel indruk gemaakt in zijn vaderland. Zo staat de teller al op vijftig duels in de hoofdmacht van de kampioen van Portugal en kwam hij ook al tot vier optredens in de Champions League.

Ajax wil Antony deze zomer niet kwijt, maar denkt met Conceição ook al aan de langere termijn. Door de Portugese jeugdinternational nu al richting Amsterdam te halen, krijgt hij de tijd en gelegenheid om achter Antony te wennen aan zijn nieuwe omgeving.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer Conceição
Meer over Conceição
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.