Agüero zet zichzelf voor schut en faalt op gênante wijze bij penalty

Reacties

Sergio Agüero heeft zaterdag in het kampioensduel van Manchester City in negatieve zin de schijnwerpers op zichzelf gericht. De Argentijnse spits miste vlak voor rust op gênante wijze een strafschop.

Agüero zet zichzelf voor schut en faalt op gênante wijze bij penalty
© Pro Shots
Manchester City
Manchester City
1 - 2
Chelsea
Chelsea

In het thuisduel met Chelsea, een voorproefje van de Champions League-finale, heeft Manchester City aan een zege genoeg om de landstitel binnen te slepen. Op slag van rust zette de ploeg van Pep Guardiola een enorme stap naar die zege toen Raheem Sterling de score opende.

In de blessuretijd van het eerste bedrijf had de thuisploeg de Londenaren nog een dreun uit kunnen delen. Agüero mocht aanleggen vanaf elf meter. Hij probeerde het met een Panenka, maar faalde hopeloos. Ietwat verbouwereerd kon Chelsea-goalie Edouard Mendy de bal stoppen.

Direct na de misser was het rust. Guardiola zocht hoofdschuddend de catacomben op. Na rust zal moeten blijken hoe kostbaar de misser van Agüero wordt.

Op Twitter was Gary Lineker er als de kippen na de misser van Agüero:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.