Agüero ondergaat speciale behandeling voor start van Barça-avontuur

Reacties

Sergio Agüero heeft in zijn vakantie werk gemaakt van het verhelpen van zijn knieproblemen. Een stamcelbehandeling moet ertoe leiden dat de 33-jarige Barcelona-aanwinst langer fit blijft.

Agüero ondergaat speciale behandeling voor start van Barça-avontuur
© Pro Shots

Agüero is transfervrij overgekomen van Manchester City en miste vorig seizoen bij de Engelse topclub in totaal liefst 24 duels door een knieblessure. De Argentijn onderging een operatie, maar dat is niet alles. Cadena SER meldt dat de spits een stamcelbehandeling achter de rug heeft, in de hoop dat hij zo langer op topniveau actief kan blijven.

Met de aanpak van chirurg Robert Soler wordt met behulp van stamcellen extra kraakbeen gecreëerd in de knie. Bij Agüero is met name zijn linkerknie een bron van zorgen. Verschillende topsporters probeerden hun knieproblemen al met deze behandeling van dokter Soler aan te pakken. Onder anderen Carles Puyol, Martin Ødegaard en tennislegende Rafael Nadal gingen hem voor.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Voor Agüero is zijn vakantie bijna ten einde. Hij sluit net als zijn landgenoot Lionel Messi maandag aan bij de selectie van trainer Ronald Koeman. Dan begint voor de routinier ook de nieuwe concurrentiestrijd. Het wordt interessant wie Koeman de voorkeur geeft als spits. Vorig seizoen speelde Antoine Griezmann regelmatig op die plek, terwijl ook Ousmane Dembélé vaak in de as speelde. Agüero en Memphis Depay zijn de extra opties die aan de selectie zijn toegevoegd op weg naar het nieuwe seizoen.

Dat nieuwe seizoen begint voor Barcelona officieel op 15 augustus met een thuiswedstrijd tegen Real Sociedad.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.