Agüero bedankt Barça-fans: 'Ik kan ze helaas niet allemaal één voor één knuffelen'

Reacties

Sergio Agüero kwam afgelopen zomer over van Manchester City, maar maakte pas zondagavond zijn debuut voor Barcelona. De manier waarop hij werd ontvangen door het thuispubliek maakt hem een gelukkig mens.

Agüero bedankt Barça-fans: 'Ik kan ze helaas niet allemaal één voor één knuffelen'
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
3 - 1
Valencia
Valencia

Het was een mooie avond voor Barcelona, dat thuis met 3-1 won van Valencia. De jonge aanvaller Ansu Fati (die zijn basisrentree maakte) en diens samenwerking met Memphis Depay konden na afloop dan ook op goedkeurende woorden rekenen van trainer Ronald Koeman en de Spaanse sportkranten. Toch was er ook nog een andere hoofdrolspeler, die evenwel slechts een paar minuten meedeed.

Agüero viel in de slotfase van de wedstrijd in voor Sergiño Dest en kreeg bij zijn entree direct een staande ovatie van het thuispubliek. Ook zongen ze hem toe. 'Prachtig dat ze allemaal "Kun, Kun, Kun!" zongen. Ik hou van dat liedje, haha', aldus de man die nu al een publiekslieveling is. 'Ik kan de supporters helaas niet allemaal één voor één gaan knuffelen, maar ik ben heel blij met deze ontvangst. Ik heb lang op dit moment gewacht.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.